HAUPPIS

Kortin myyntituotto


Hauppis-kortin myynnillä kerätään varoja lasten ja nuorten liikunnalisen elämäntavan ja harrastusten tukemiseen. Kortteja myyvät urheiluseurat, koululuokat ja muut yleishyödylliset yhteisöt.

Kortin myyjän edustava ryhmä saa myymistään korteista yli puolet tuotosta ja näin suurin osa tuotosta menee suoraan myyjän oman ryhmänsä hyödyksi. Loppuosa tuotosta menee jalkapallon olosuhteiden ja seuratoiminnan kehittämiseen sekä vähävaraisten nuorten urheilun tukemiseen Haukiputaan Pallo ry:n kautta. Tehtävämme HauPa:ssa on edistää lasten, nuorten ja aikuisten aktiivista ja liikunnallista elämäntapaa ja yhteisöllisyyttä jalkapallon avulla. Lisää tietoa Haukiputaan Pallo ry:n toiminnasta löydät HauPa:n sivuilta.


Yritykselle


Mikäli haluat yrityksesi mukaan Hauppis-kortin yhteistyökumppaniksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Mainitse viestissäsi yrityksen tiedot sekä yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero ja kuvaa lyhyesti millaisia palveluita tai tuotteita haluat markkinoida. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kumppaniksemme pääset, kun sitoudut yhteistyön sääntöihin.