HAUPPIS

Hauppis etukortin käyttöehdot kortinhaltijalle

Voimassa 1.12.2014-31.12.2015


  1. Kortilla saatavissa olevista eduista ilmoitetaan jatkuvasti www.hauppis.fi sivuilla.
  2. Etuja myöntävät tahot, Hauppis-kumppanit, määrittelevät antamiensa etujen määrän ja laadun sekä muut etuun liittyvät yksityiskohdat itsenäisesti.
  3. Kortilla myönnettävien etujen mahdollisesta yhdistämisestä muihin etuihin päättää etuja myöntävä taho.
  4. Kortinhaltijan on kirjoitettava nimensä kortin kääntöpuolelle. Nimi on kirjoitettava selkeästi tekstauskirjaimin tai isoin kirjaimin käyttäen pysyvää väriä tai mustetta.
  5. Kortti on henkilökohtainen. Korttia ei sen voimassaoloaikana saa luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle.
  6. Kortin voimassaoloaika on yksi kalenterivuosi. Kortinhaltija saa Hauppis-kumppanien myöntämät edut käyttöönsä korttiin merkityn kalenterivuoden aikana.
  7. Kortinhaltija on Hauppis-kumppanilta edun saadakseen velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä, mikäli Hauppis-kumppani sitä pyytää.
  8. Etua tarjoavalla taholla on oikeus takavarikoida kortti havaitsessaan korttia käytettävän tai yritettävän käyttää näiden ehtojen vastaisesti.
  9. Kadonneen kortin tilalle ei anneta uutta korttia.
  10. Kortinhaltijaa suositellaan rekisteröimään korttinsa www.hauppis.fi osoitteessa, jolloin voimme tiedottaa kortinhaltijaa uusista tarjouksista suoraan. Lisäksi rekisteröimällä korttisi osallistut kuukausittaiseen TopSport-lahjakorttien arvontoihin.